Det som skjuler seg i dyphavet

Dyphavet rommer verdens siste ukjente områder, og de kommende ti årene vil de siste delene av havbunnen utforskes. Rundt varme kilder på havbunnen leter man blant annet etter svarene på livets opprinnelse. Professor i geobiologi ved Universitetet i Bergen, Rolf-Birger Pedersen, er en av verdens fremste eksperter på dyphavet og leder KG Jebsen Senter for dyphavsforskning. Han har selv dykket ned til 3500 meters dyp. I denne podcasten kan du høre hvordan det hørtes ut og lytte til Pedersen fortelle om hva som skjuler seg på bunnen av verdenshavene.

IMG_9024[2]_Pedersen

Podcasten er produsert av Tane Holm Høisæter og Hilde Kvalvaag, Kommunikasjonsavdelingen ved Universitetet i Bergen.

Abonner via Itunes

Abonner for Android via Podbean

Musikk: Paper Planes – Durden ft. Airtone, Creative Commons

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *